Montenegrói buszkatasztrófa

iho   ·   2013.06.23. 21:15

Ötven utast, köztük román turistákat is szállító busz zuhant egy 30 méteres szakadékba Montenegróban, adta hírül román forrásokra hivatkozva az eurocom. Az első információk szerint egy alagút kijáratánál a járművezető elvesztette uralmát a busz felett, áttörte az útszéli szalagkorlátot és a szakadékba zuhant, állítja a Digi24 romániai tévéadó.

A román források úgy tudják, hogy a Podgoricától 30 kilométerre történt baleset során 20 személy vesztette életét, az áldozatok között állítólag románok is vannak. A magyar hírügynökség jelentése csak három halottról tud, viszont idézi az AFP-t,a emylenek forrásai 13 áldozatról számoltak be. Eszerint a szakadékba zuhant busz nem romániai, hanem ukrajnai rendszámú.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Így közlekedünk vonattal 2022-ben

iho/vasút   ·   2021.11.12. 12:00

Az utasok javaslatait figyelembe véve bővül a december 12-én életbe lépő 2021/2022-es vasúti menetrend. Újabb IC-k és nemzetközi vonatok, több és gyorsabb járat Pusztaszabolcs és Gödöllő térségében, esztergomi elővárosi közlekedéshez jut Süttő, az oroszlányiak pedig hétvégén is használhatják a közvetlen fővárosi vonatokat.