Motoros és munkás az áldozat

MTI/iho   ·   2013.09.04. 22:29

Életveszélyesen megsérült egy motoros, aki szerda este kisteherautóval ütközött a 86-os főúton - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke. Nothoff Ingrid elmondta: az elsődleges orvosi vélemények szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a 41 éves motorkerékpáros, aki egyelőre ismeretlen körülmények között belerohant egy kisteherautóba. A baleset Csesztreg és Lenti között, a 11-es kilométernél történt. A mentés és a helyszínelés ideje alatt félpályás útlezárás mellett haladhat a forgalom.

Műszaki hiba miatt nem járt a csepeli H7-es HÉV. A szerelvények helyett a teljes vonalon pótlóbuszok közlekedtek. A forgalom késődélután helyreállt.

Elütött egy munkást a 4-es számú főút 104-es kilométer szelvényénél, Szolnok külterületén egy Budapest irányából Debrecen felé haladó tehergépkocsi. A sofőr behajtott a kitáblázott, útjavítási munkák miatt lezárt területre, és elsodort egy ott dolgozó férfit, akit a mentők kórházba szállítottak. A rendőrök lezárták az érintett két forgalmi sávot, a forgalmat elterelték. A forgalom délben helyreállt.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek