Neptune Turkey: Isten hozott!

iho   ·   2015.09.17. 18:45
400px_neptune_lines

A Neptune Lines elnök-vezérigazgatója, Melina Travlos a bejelentés kapcsán kiemelte, Törökország stratégiai fontosságú piac a logisztikai vállalatnak. A Neptune Lines segítő kezet nyújt a világ legnagyobb autógyártóinak ahhoz, hogy ellássák a Földközi-tenger és a Fekete-tenger környékének húsznál is több országában található gyártóüzemeiket. A Neptune Lines a helyi jelenléttel hangsúlyozza elkötelezettségét.

A török leányvállalat Neptune Turkey regionális értékesítési és üzletfejlesztési menedzsere, Özgür Özerbay tevékenységét a Neptune Lines-szal régóta partner török Akmar Agency, valamint a Neptune Lines üzleti csapata fogja segíteni.

Az elkészült járművek szállításának területén világelső Neptune Lines autógyártók, valamint nagy és nehéz rakományok fuvarozói számára kínál szállítási megoldásokat. A vállalat 2014-ban több mint kilencszázezer szállítmányt kezelt, köztük a világ legnagyobb autógyártóiét és fontos logisztikai szolgáltatókét. Hajóflottáját tizenhat, vegyesen saját és bérelt, autók és teherautók szállítására alkalmas hajó alkotja, amelyek mérettől függően ötszázharminctól 3800 jármű befogadására képesek – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek