Nyerd meg minden ügyfeled szívét papírtáskákban lapuló ajándékokkal!

iho   ·   2019.05.25. 07:40

(x)

Az egyedi papírtáskákba bújtatott meglepetések, esetleg egy különleges, cégedet hirdető plasztikkártyával mindez teljesülhet.

Hogyan nyerik meg a papírtáskák a partnereket, ügyfeleket, leendő ügyfeleket?

Ajándékot kapni mindig jó, érkezzen bárkitől is a meglepetés. Ha ez pedig egy stílusos, egyedi csomagban érkezik, a boldogság még tovább fog tartani. Papírtáskákra ugyanis alapvetően gyakran van szüksége az embernek. Ha a laptoptáska mellett csak az ebédet és egy kocsikulcsot vinne magával az ember, egy egyedi papírtáska gyors és egyszerű megoldást jelent. Eközben pedig az ajándékcsomag papírtáskájával közlekedő anélkül, hogy ez különösebb hangsúlyt kapna, hirdeti céged, vállalkozásod, így eljut egyik helyről a másikra.

Minden a tervezésnél kezdődik

Az egyedi kinézetet természetesen nem várják el, hogy egyedül találd ki. Nem tudsz választani a sok különböző kinézet és lehetőség közül? Ne ess kétségbe, a Promoprint csapata szívesen segít a tervezésben! Hagyd szárnyalni a képzeletedet, hiszen nem csupán néhány szín közül választhatsz, a táskákra tehetnek, dombormintát, arany prégelést, de akár formalakkozást is!

Nem fognak hamar tönkremenni?

Csak azért, mert papírtáskának nevezzük, nem kell attól tartanod, hogy pillanatok alatt elfoszlik majd az ügyfelek kezei között. A táskákat beborítja egy különleges fólia, ami biztosítja, hogy azok a szerencsések, akik céged táskájával villoghatnak, akár hosszú hónapokon keresztül használhassák. De nem csupán a táskákat díszítő feliratok és minták lesznek védve! A papírtáskák ugyanis piskóta, szatén vagy zsinór fület is kaphatnak, ezek pedig nemcsak elegánsak, trendik és különlegesek, de egyedi külsőt is biztosítanak.

Na és mi van a szállítással?

A szállításról két dolgot tudunk mondani. Az egyik az, hogy ha kevés, azaz 200-500 papírtáskát szeretnél rendelni, azt akár magad is el tudod vinni a nyomdából egy személygépkocsival. Ha azonban ennél nagyobb mennyiségre gondoltál, és nem tudod, hogyan fogod eljuttatni a boltjaidba vagy irodádba, csak szólj a Promoprintnek, ők biztosítanak számodra segítséget. Megbízható futárpartnerükkel 1-2 nap alatt leszervezik, hogy a kívánt táskák könnyedén eljuthassanak hozzád.

Kapcsolódó hírek