Praktikus háztartási kiegészítők

iho   ·   2019.02.23. 08:35

Bár a háztartási kiegészítők csoportja változik, elsősorban attól függően, milyen nemet és korosztályt kérdezünk meg erről.

Hölgyek szerint

Ha hölgyeket kérdezünk, ők elsősorban a konyhai eszközöket sorolják a háztartási kiegészítők közé, mint például: kis konyhai eszközök, kések, tálcák, alátétek, reszelők. Nagyon hasznos kiegészítők a szettben megvásárolható készletek, melyek egy problémára, több megoldási javaslatot is magukban hordoznak. Továbbá ide tartoznak még otthonunk egyes lakberendezési elemei, mint mondjuk a falilámpa is. Sok hölgy szerint a háztartási kiegészítő még a lakásunk összes aprócska dekorációs kiegészítője is.

Urak szerint

Az urak természetesen a szerszámokkal fogják indítani a kategóriát. Ami a legtöbb férfinak háztartási kiegészítő lételem, azt egy hölgy használni sem tudja, de sok esetben még fel sem ismeri. Szóval ezek a vágóeszközök, ragasztók, csavarhúzók, fogók, lakatok. Egyéb specifikus alkatrészek, mondjuk a gyerek biciklijének javításához szükséges szett is ide tartozik.

Gyerekek szerint

A megkérdezett fiatalok szerint minden ide tartozik, ami az övék és nekik fontos. Mondjuk azok a tárgyak, melyek megjelenése nagyon tetszetős. Ide kerülhetnek így általuk a színes, mintás háztartási kiegészítők. Jó példa lehet erre az étkezőasztal állandó elemeként megjelenő fogpiszkáló. Egy jópofa, színes dobozkának köszönhetően a gyerek késztetést fog érezni, hogy megtanulja használni is azt.

Az idősebb generáció szerint

Velük aztán nagyon egyszerű dolgunk lesz. Ők azok, akiket talán már kevésbé ragad magával a sok elérhető kiegészítő világa. Számukra csak azok lesznek fontosak a háztartásban, melyek nekünk fontosak. De az ő kedvükre is tehetünk egy új kiegészítővel. Megszokják és az életük részévé válik.

Kifejezetten ötletes példa, hogy válasszunk egy olyan háztartási kiegészítőt, mely minden nemnek és korosztálynak az előnyére válhat. A széles palettáról a LED-es lámpa 4 színben az egyik, amit kiemelnénk. Ez egy nagyon innovatív, de megfizethető darab, mely bárki számára hasznos kiegészítő lesz a mindennapokban. Az uraknak segítség lehet a barkácsolás alatt, a hölgyeknek más jellegű aprólékos munkafolyamatok során. A fiatalabb generáció elképesztő számú felhasználási lehetőséget fog találni a kis lámpában. De a legjobb, hogy a fiatalok ötletességének és kreativitásának köszönhetően az idősebb korosztály is hamar rá fog érezni, mennyire hasznos segítség lehet a lámpa a mindennapjaikban.

A háztartási kiegészítők termékkategóriában is, de a Gigaplaza Webáruház egész oldalán megtalálhatunk mindent, ami csak egy család mindennapi életéhez szükséges lehet. Csapatuk évek óta rendelkezésre áll a háztartás számos területén. Gyors kiszállítással és garanciával biztosítják vásárlóik kényelmét.

Kapcsolódó hírek

Blog Kocsiállás

Ikarus 266-os nyitja a nyarat Keszthelyen

Volánbusz/iho   ·   2024.05.27. 18:00

A retró járművek rajongói június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villamos mozdony vontatta Retró Balaton Intercityn utazhatnak Budapestről Keszthelyre. A visszaútra várakozóknak a Volánbusz az Ikarus 266-os retró busszal kínál keszthelyi városnézést és kirándulási lehetőséget a Kányavári-szigetre.

Blog Utasellátó

Ó, milyen szép, az étkezőkocsi! – Visszatértek a Balatonra

MÁV/iho   ·   2024.05.26. 15:35

A Balaton Intercity vonatokban, immár ötödik éve közlekedtet a MÁV-Start étkezőkocsikat a nyári turisztikai időszakban. Az évek során egyre kedveltebbé váltak a felszolgált ételek, frissítő italok. Idén már ezen a hétvégén – egészen a szezon végéig – napi nyolc pár Balaton IC-n vehetik igénybe a fedélzeti szolgáltatásokat az utasok Budapest és Keszthely között.