RATO motorok - megbízható és hatékony teljesítmény

iho   ·   2019.11.13. 10:34

(x)

Miért ideális választás a RATO motor?

  • Az egyszerű és azonnali indítás a RATO motorok védjegye. A tervezés során a mérnökök külön figyelmet fordítanak az indítás gördülékenységére, ezért a zökkenőmentes üzembe helyezés garantált.
  • Az alacsony zajszint egyre nagyobb szerepet játszik a motorok kiválasztása folyamán. A régi típusú motorok még hatalmas, szinte fülsüketítő zajt bocsátottak ki, azonban a modern RATO motorok kifejezetten alacsony zajszintet biztosítanak.
  • Munkavégzés közben a motor rázkódása valóban kellemetlen jelenség. A munkavégző számára nagyobb fizikai megterhelést jelent a munkagép stabilan tartása, és ez idő előtti fáradtsághoz vezet. A rázkódó motor kevésbé precíz munkát eredményez, ezért a RATO odafigyel a lehető legalacsonyabb rezgés elérésére.

A RATO népszerűsége

A RATO termékek népszerűsége nem véletlen, hiszen a motorok és alkatrészek a magas hatékonyság mellett strapabíró használatot tesznek lehetővé. A kínai székhelyű vállalat kifejezetten Európa kertigép vállalataival és szakszervizeivel áll szoros együttműködésben.

Érdemes kiemelni, hogy a cserélendő alkatrészek a RATO kiváló logisztikai rendszerének köszönhetően mindig rendelkezésre állnak. Európa országai folyamatos utánpótlást kapnak az alkatrészek terén, és a legfontosabb, hogy ez nem párosul magas árakkal. A költséghatékonyság és a minőség egyszerre van jelen a RATO termékeknél, ezért minden hobbikertész és professzionális szakember számára kiváló megoldást nyújtanak.

Az alkatrészek egyre szélesebb körben elérhetők, mivel számos új helyen kerülnek be a forgalmazott termékek közé. Az európai kertigép tulajdonosok számára optimális választás a RATO eszközök használata, hiszen ár-érték arányban kimagasló lehetőség.


Mit célszerű tenni RATO motor alkatrész meghibásodása esetén?

Legelőször ajánlott a probléma pontos forrását meghatározni. Mindenki a saját szakmai tudása alapján láthat hozzá a hibás alkatrész megkereséséhez, de nem muszáj egyetlen percet sem ilyen jellegű munkával tölteni. A szervizek és szakemberek hatékony segítséget nyújtanak a problémák felderítésében.

Amint fény derült a hibás alkatrészre, következhet a csere. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag megbízható forrásból érdemes az alkatrészeket beszerezni. Az Agrooroszi Kertigép Alkatrészek Webáruház RATO motor alkatrészei garantáltan eredeti, magas minőségű termékek.

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.