Repülőn lett rosszul, szívrohamot kapott Carrie Fisher

MTI/iho   ·   2016.12.24. 07:49

A 60 éves színésznő egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot péntek délután, a TMZ celebportál értesülései szerint már a repülőn újra kellett éleszteni. Szemtanúk beszámolója szerint a színésznőnek leállt a lélegzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

Fisher a leszállás előtt tizenöt perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték Los Angeles-i kórházba. Az első értesülések szerint állapota válságos – közölte a TMZ. Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik. – Nem lenne korrekt azt mondani, hogy stabil az állapota. Nem azt mondom, hogy jól van, de azt sem mondom, hogy nincs jól.

Todd Fisher nem osztott meg további részleteket testvére állapotáról, hiszen – mint mondta – ő sem tud sokkal többet másoknál. Megjegyezte azt is, hogy nagyrészt találgatások azok a jelentések, amelyek Carrie Fisher kórházba kerülésének körülményeiről szólnak.

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán. A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részében is láthatták a híres szerepben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek