Rugalmas és megbízható légi konszolidációs szállítási megoldások Európa és Mexikó között

iho/repülés   ·   2024.02.06. 15:00
01_legikonszolidacio

A cargo-partner új charterjárattal bővítette légi konszolidációs szolgáltatásait, hogy reagáljon az európai exportőrök kihívásaira, és a szoros piaci feltételek mellett költséghatékony megoldást kínáljon a Mexikóba irányuló szállítási kérésekre. A vállalat ezzel a lépésével légi exportkapukat nyitott a frankfurti, bécsi és budapesti repülőterekről Mexikóvárosba.

Az Észak-Amerikába irányuló, megbízható és költséghatékony megoldások iránti megnövekedett kereslet egyre kiszámíthatatlanabbá tette a piacot a megváltozott fuvardíjak és a szolgáltatások tekintetében. Annak érdekében, hogy a cargo-partner stabil megoldással támogassa ügyfeleinek ellátási láncát, bővítette légi konszolidációs portfólióját.

A cég több mint két éve erős mexikói jelenléttel és egy ötven fős elkötelezett csapattal a régió megbízható szolgáltatójává vált. Észak-Amerikában a cargo-partner irodái Pueblában és Mexikóvárosban találhatók meg, ahol átfogó légi, tengeri és közúti szolgáltatásokat kínál, háztól házig tartó megoldásokkal és vámkezeléssel.

Háztól házig szolgáltatás Európából Mexikóba

Az új légi konszolidációs szolgáltatás a frankfurti repülőteret (FRA) és a mexikóvárosi Felipe Ángeles nemzetközi repülőteret (NLU) összekötve szolgálja ki az Európából Mexikóba irányuló növekvő keresletet. A cargo-partner németországi, hollandiai, belgiumi, lengyelországi, magyarországi és csehországi irodahálózatának segítségével teljesíti a régiós ügyfelek előfutásait, míg a cég pueblai és mexikóvárosi irodái a szállítmányok fennakadásmentes utófutását kezelik Amerikán belül.

Személyre szabott megoldások az autóipari ügyfeleknek

A közép- és kelet-európai ügyfelek számára a cargo-partner rendszeres indításokat kínál Budapestről. A Mexikóvárosba irányuló légi konszolidációs szolgáltatás különösen alkalmas az autóipari ügyfelek számára, hiszen iparág-specifikus megoldásokkal, „emergency” és „just-in-time” szállítással elégítik ki Mexikó virágzó autóiparának igényeit.

Optimalizált „HUB”-ok a stabilitás és a rugalmasság érdekében

Jo Feiks, a cargo-partner Légi Szállítmányozásért felelős osztály és a Vállalati Termékmenedzsment igazgatója elárulta: „A jelenlegi piaci kihívások közepette az európai exportőrök nehezen találnak Mexikóba irányuló költséghatékony szállítmányozási szolgáltatásokat. A fix kapacitásokkal, a kiszámítható tranzitidővel és a hosszú távú fuvardíjakkal a Frankfurt–Mexikóváros közötti új légi konszolidációs járatunk rendszeres és megbízható szolgáltatást kínál a bizonytalan piaci körülmények ellenére is. Emellett rugalmas megoldásokat kínálhatunk ügyfeleink egyedi igényeikre a bécsi, frankfurti és budapesti fő »HUB«-okkal rendelkező európai légi exportkapu-struktúránk alapján.”

A jelenlegi vörös-tengeri válság tükrében az Európából Ázsiába irányuló légi áruszállítás is egyre nagyobb teret nyer, mivel az előre nem látható események ellenére is képes stabil szolgáltatást nyújtani. Emellett továbbra is népszerű a cargo-partner Bécs–Chicago közötti konszolidációs szolgáltatása is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek