Sokkal többször lehet hajózni Fonyód és Badacsony között május 1-jén

MTI   ·   2019.04.30. 11:16

Május elsején a menetrendi hajók több mint dupláját indítja Fonyód és Badacsony között a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart). Emellett újabb három kikötőből indulnak járatok. Az április 20-án beindult balatoni hajózási szezon tavaszi menetrendje szerint naponta négy hajójárat köti össze az északi és déli partot Fonyód és Badacsony között, május elsején viszont tizenegy hajójárat indul: Fonyódról 8 és 18 óra között, Badacsonyból 9 és 19 óra között minden kerek órában. A menetidő huszonöt perc. A két part között a társaság gyorshajói is közlekednek majd.

Május elsején a húsvétkor megnyitott hat kikötő mellett újabb háromból indulnak menetrendi, kerékpárokat is szállító hajók Balatonmáriafürdő, Balatongyörök, Szigliget és Badacsony között, amely útvonalon ezt követően hó végéig csak hétvégente közlekednek majd a járatok. Több kikötőjéből indít a Bahart sétahajókat is.

További információk a balatonihajozas.hu oldalon.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek