Szerdán ne megszokásból utazzon vonattal!

iho/vasút   ·   2019.04.29. 10:01

A MÁV-Start arra figyelmeztet: a menetjegyek vásárlásáról érdemes most is időben gondoskodni, illetve kihasználni az automatás és az online jegyváltás nyújtotta kényelmet. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a vasúttársaság azt javasolja az utasoknak, hogy a menetjegyeket és a helyjegyeket elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes vagy a Vonatinfó mobilalkalmazásból elérhető jegyvásárlási lehetőséget is. A megfelelő mobiltelefonon, tableten is bemutatható e-vonatjegy előnye, hogy kényelmesen, sorban állás nélkül a nap huszonnégy órájában meg lehet vásárolni, és tíz százalékkal olcsóbb a pénztárban váltott jegyeknél.

Az utasok az ünnepnapon is csaknem százötven csúcsidőn kívüli, kevésbé kihasznált járatra válthatnak jegyet húsz százalékos kedvezménnyel, amennyiben online vásárolják meg. Az intercity-vonatokhoz a helyfoglalások figyelembevételével a lehetőségekhez mérten pluszkocsikat kapcsol a vasúttársaság. Az intercity-ken kívül rendelkezésre állnak gyors-, sebes-, illetve személyvonatok is.

A Balatonra és a Velencei-tóhoz utazóknak május elsején is érdemes az előszezoni járatokkal kibővült vasúti kínálatból választani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek