Színházi hajójárat a Margitszigetre

iho/hajózás   ·   2012.05.24. 09:19

A Budapesti Nyári Fesztivál margitszigeti programjaihoz igazított különjáratokkal a nagyszínpad koncertjeire, látványos előadásaira, musical- és operabemutatókra, valamint a Jazzy Tower- és Tango Time-estekre gyorsan és kényelmesen lehet eljutni a tömegközlekedés ezen formájával. A Víztorony-kiállításra és kilátóba napközben a Mahart PassNave menetrend szerinti hajóival érkezhetnek a kalandra vágyó látogatók – olvasható a Margitszigeti Szabadtéri Színház közleményében.

A szolgáltatás beindításához a fővárosi önkormányzat támogatásával új hajóállomást létesítettek a Margitsziget pesti ágában, a szabadtéri színház és a víztorony magasságában. A színházi hajó a Vigadó térről indul majd.

A járat beindításának az élmény mellett közlekedési szempontból is megvan a létjogosultsága. A szabadtéri színház a Margitsziget belsejében található, egyedül a 26-os autóbusszal közelíthető meg, amely – különösen a kevésbé frekventált esti órákban – nem nyújt elégséges kapacitást a színház látogatói számára. A dedikált hajójárat gyors, kényelmes eljutást biztosít a belváros felé.

Kapcsolódó hírek