Szuperhősöket keres a Knorr-Bremse Budapest

iho/vasút   ·   2021.08.11. 15:10

Ők nem mások, mint a mérnökök – ezúttal azok, akik a világ leggyorsabb szuperexpresszeit is képesek lefékezni.

Augusztus 31-éig várja a Knorr-Bremse Budapest egyetemisták jelentkezését az első Talent Gyakornoki programjára. Legalább két, mesterképzését kezdő vagy alapképzését éppen befejező, elsősorban mérnök, mérnök-közgazdász, műszaki manager, de akár gazdasági hallgatót terveznek felvenni a programba, amely a juttatás mértékével és azzal emelkedik ki a szokásos gyakornoki programok közül, hogy a résztvevőik egyedülálló rálátást szereznek a vállalat szinte teljes működésére. A program két évig tart, ami alatt a gyakornok félévente más-más termeléshez kapcsolódó terület – például folyamatmérnökség, minőségbiztosítási mérnökség, gyártáslogisztika, beszerzés – munkafolyamatait ismerheti meg. Az első gyakornokok már akár 2021 szeptemberében megkezdhetik a program teljesítését. A jelentkezőkre először egy telefonos beszélgetés vár, majd egy rövid felvételi eljárásban kell részt venniük, immár személyesen.

– Az ideális jelölt, amellett, hogy erős szakmai alapokkal rendelkezik, nagyon motivált, lelkes, a munkáját odaadóan végzi és nyitott az új megismerésére, a tanulásra – mondta Kiss Gábor, a Knorr-Bremse Budapest HR igazgatója. – A program során olyan karrier perspektívát mutatunk, amivel maradásra, hosszabb távú elköteleződésre ösztönözzük a hallgatókat.

A Talent Gyakornoki Programra jelentkezni a Knorr-Bremse Budapest honlapján lehet, ahol a részletes jelentkezési feltételek is megtalálhatók.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek