Tankerbaleset az Államokban

iho   ·   2017.07.11. 12:15
cim

Frissebb hírek szerint legalább tizenhat halálos áldozata van a Mississippi állam déli részén történt katasztrófának: az amerikai tengerészgyalogság egyik Hercules töltőgépe zuhant le eddig ismeretlen okokból. Mindegyikük a gépen volt, a balesetnek nem voltak túlélői.

A gép mintegy öt mérföld hosszú roncsvonalat húzott, amíg megállt és felrobbant egy szójaföldön. Az első felvételeken úgy tűnik, hogy a gép a hátán fekszik, egyébként mintegy négyezer gallonnyi üzemanyag okozta a robbanást és a tüzet.

Más jelentések szerint a gép már a levegőben, mintegy hatezer méteres magasságban bajba került, és talán megkísérelte a kényszerleszállást, de egyes tanúk úgy látták, hogy az első robbanás még repülés közben történt a tankergépen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.