Telephelyfejlesztés a Műszerautomatikánál

MTI   ·   2012.03.13. 19:17

A most átadott új csarnokban fejlesztés, tervezés és gyártás is folyik majd, ehhez hét új dolgozót vettek fel. A gyár összterülete ezzel 5400 négyzetméterre nőtt. A Műszer Automatika Kft. Irakban elnyert egy 4 millió dolláros vasútfejlesztési projektet, de részt vesznek Bosznia-Hercegovina vasúthálózatának korszerűsítésében is. 2010-ben Ipari innovációs Díjjal tüntették ki, 2011. március 29-től hivatalosan is a Magyar Innovációs Klub tagja. Közlekedési partnerei Magyarországon a BKV, a MÁV, és a Bombardier Transportation GmbH.


A március 13-i megnyitón Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere a budaörsi gazdasági régió gazdasági fejlődését emelte ki előnyként, Horváth József, a Műszer Automatika Kft. ügyvezető-tulajdonosa a hatékony innovációs szemléletet, és ezzel a munkahelyek teremtését hangsúlyozta.

A most átadott új telephely (forrás: Műszer Automatika Kft.)

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Pápai húsvét

Nagy Tamás   ·   2021.04.11. 15:00

Negyvenöt évvel ezelőtt történt: kora reggel pápai keresztanyám telefonált, hogy képzeljük, „nagy tragédia” történt a bánhalmi állami gazdaság üzemi útján, egy nagyobb testű fácánkakas rontott neki a céges nagy Polski krómozott lökhárítójának.