Temofeszt a Parkban egész hétvégén!

iho/vasút   ·   2016.10.07. 06:23
temofeszt2016_0

A Temofeszten idén is megpróbálják bemutatni az ötezer négyzetméteres körfűtőház Keleti és Nyugati Csarnokában azt a színes palettát, amit a vasútmodellezés magába foglal az építéstől a járműkészítésen át a vezérlésig, persze követve a kor technikai fejlődését. Több, mint harminc kiállító lesz látható, különböző méretű, típusú és méretarányú a terepasztalokkal. Közöttük megtaláljuk a legismertebb építési nagyságokat, de lesznek keskeny nyomközű terepasztalok is. Egy ritkaságszámba menő modul terepasztal is lesz TTe építési nagyságban.

Az asztalok mellett, számos vitrinben méretarányos, egyedi készítésű modellekben is lehet gyönyörködni. Nemcsak vasút, hanem buszok, autók, kamionok is láthatók majd. A rendezvény ismét elmondhatja magáról, hogy nemzetközi, mivel Németországból, Ausztriából, Szerbiából, Romániából és Svájcból is érkeztek kiállítók, résztvevők.

A Temofeszt évek óta otthont ad más modellezési ágaknak is. Idén, a már ismert RC Kamion és munkagép show mellett képviselik magukat az RC Tankosok, akik látványos harcászati feladatokat és egy háborús jeleneteket is bemutatnak majd. Az RC autó kategória is újdonságnak mondható. Az Offroad és Onroad elektromos modellautók versenye is izgalmas programnak ígérkezik! De a látogatók ízelítőt kaphatnak a vitorlázó repülőkből valamint kisebb hajómodellek bemutatásából, működéséből is!

Lesz modellbörze és lesznek interaktív bemutatók is, ahol ki lehet próbálni vagy éppen össze lehet építeni egy modellt vagy terepasztalt, illetve annak egy részletét.

A 2016-os év egyik világra szóló vasúti eseménye a svájci Gotthard-bázisalagút átadása. Az átadással kapcsolatban készült egy roadshow, amit a Temofeszten is bemutatnak a Svájci Nagykövetség jóvoltából.

Újdonság lesz a Train Hungary Magánvasút Kft. két mozdonya is!

További információk, jegyvásárlási lehetőség a Temofeszt weboldalán és Facebook-oldalán!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek