Több kocsival járnak az InterCity vonatok a hétvégén

iho   ·   2015.10.30. 09:10

Az utazási szokásokhoz igazodva és a lefoglalt helyek figyelembe vételével az InterCity vonatok több kocsival közlekednek – főként mindenszentek napján, azaz vasárnap.

A hétvégén a kegyeleti ünnep miatt nem változik a vonatok közlekedési rendje, vagyis pénteken, szombaton és vasárnap a megszokott, adott napi menetrendek érvényesek.

November elsején a vasárnapi Kengyelfutó gyorsvonat – kivételesen – Záhonyból indul 14 óra 31 perckor Budapest-Nyugati pályaudvarra. A mentesítő vonat Kisvárdáról 14 óra 50-kor, Nyíregyházáról 15 óra 26-kor, Debrecenből 16 órakor indul tovább.

A MÁV-START javasolja, hogy a megnövekvő forgalom miatt az utasok a menetjegyeket és a helyjegyeket elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás és az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét is, a https://jegyvasarlas.mav-start.hu/eTicketV2/ weboldalon keresztül.

Mindezekről bővebb tájékoztatás a http://www.mavcsoport.hu/ honlapon található, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon kérhető - áll a MÁV-Start közleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek