Történelmi Székely Gyors: ahogy még nem látták az idei búcsút

iho   ·   2014.06.13. 08:05
tszgyolv0

Mostani galériánkban Szever Dániel, Vlad Constantin, Biszak Ábel és Nagy József, a Történelmi Székely Gyors önkéntes vonatkísérőjének életképeit láthatják.

Akcióban a Gábor Áron mozdony. A képre kattintva galéria nyílik (fotó: Vlad Constantin)

Arra kérjük olvasóinkat, ha eljöttek velünk a Csíksomlyói búcsúra, küldjenek képeket a saját archívumukból! Örömmel mutatjuk meg azokat másoknak is. A képeket ide várjuk: iho@indohaz.hu.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.