Túszul ejtettek egy légiutas-kísérőt

iho   ·   2014.04.01. 16:19

Borotvapengével támadt egy férfi az egyik stewardessre a Lufthansa Münchenből Budapestre tartó járatán kedden. A hírt címlapon hozza a német Bild című lap internetes kiadása, amely szerint a támadó magával hurcolta a utaskísérőt, és bezárkózott egy időre a WC-be. A férfit őrizetbe vették.

A lap szerint a gép körülbelül 15 perce volt már a levegőben, amikor a pilóták úgy döntöttek, hogy visszafordulnak Münchenbe. Egy koszovói férfi támadt az egyik utaskísérőre. Az Airbus A320-as gép fedélzetén 76, más források szerint 82 utas volt.

A hírek szerint egy férfi egy kitoloncolt menekült, áldozata pedig egy 50 éves utaskísérő, akit több helyen megsebesített a borotvapengével. A rendőrség a fedélzeten őrizetbe vette a támadót, aki nem tanúsított ellenállást. A lap szerint összesen három utaskísérőnek volt szüksége orvosi ellátásra.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek