Új LÁEV-szolgáltatás: a Pacsirta járat

iho   ·   2017.06.29. 15:03
00kicsi

Az eddigi menetrend jórészt a Miskolcról a Bükkbe kirándulókat, és hazautazásukat szolgálta, ám a lillafüredi Palota szálló (és környékének) vendégei a városba, a diósgyőri várba csak komoly korlátozásokkal vonatozhattak: a legelső szerelvény is csak negyed 12-kor ért be a megyeszékhelyre.

(forrás: Északerdő Zrt.)

A július elsejétől érvényes, kibővített menetrend hétvégéken és ünnepnapokon egy korai és egy késői plusz vonatpárt tartalmaz: Majláthról Lillafüredre 8.40-kor indul az első vonat, innen 9.25-kor (9.58-as érkezéssel) fordul vissza. A nyári időszámításhoz, a hosszú nappalokhoz igazodva pedig Miskolc-Dorottya utca végállomástól 17.45-kor, Garadnától 19.00-kor indul az utolsó szerelvény.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Nyugat-Balkán felé terjeszkedik a TEN-T

iho/vasút   ·   2021.01.24. 19:05

A transzeurópai közlekedési hálózat létrehozása rendkívül fontos az európai integrációs folyamatban, hiszen a magáncélú utazás mellett a vállalkozásoknak is könnyebbé teszi a szállítást, aminek fontosságára a koronavírus-járvány is rámutatott.