Új vezetője van a MÁV Nosztalgia Kft.-nek

iho   ·   2014.10.15. 16:21

Gyors karriert fut be a vasútvállalatnál a MÁV Nosztalgia Kft. új ügyvezetője. Schvéd Norbertet egy éve nevezték ki az étkezőkocsi-üzemeltetés főnökévé, majd most következett az újabb fontos megbízatás. Schvéd szakmai előélete változást sejtet a Nosztalgia életében, bár alapvető változások megítélésünk szerint egyelőre nem várhatók, hiszen az új igazgatónak még ismerkednie kell a közeggel.

A MÁV Nosztalgia Kft.-nek Schvéd idén már a harmadik vezetője. A cég hírnevének megteremtésében elévülhetetlen érdemeket szerzett Szendrey András helyett júliustól Zaránd György megbízott ügyvezetőként vitte a feladatokat – egészen mostanáig.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.