Új Wizz-bázis Boszniában

iho   ·   2014.11.07. 08:30
cim2

A Wizz Air ma bejelentette, hogy tovább bővít Bosznia Hercegovinában. A légitársaság egy új Airbus A320 típusú repülőt állomásoztat majd Tuzlában 2015 júniusától, ezzel a tuzlai lesz a Wizz Air tizenkilencedik bázisa, adja hírül a légitársaság.

A Wizz Air új útvonalakat is bejelentett: 2015. június 26-tól München Memmingen és Oslo Torp, 2015. június 28-tól pedig Frankfurt Hahn és Stockholm Skavsta repülőterekre is üzemeltet járatokat Tuzlából.

Az új útvonalakat is beleértve a Wizz Air jelenleg 5 ország 9 desztinációjára üzemeltet járatokat Tuzlából.

A Wizz Air nagyszabású tuzlai bővítése tovább ösztönzi majd a munkaerőpiacot a repülési és turisztikai szektorban azáltal, hogy több utazónak teszi lehetővé, hogy Bosznia Hercegovinába látogassanak a Wizz Air alacsony viteldíjainak köszönhetően.

„Ez a mai bejelentés nagy előrelépés a Wizz Air számára Bosznia Hercegovinában” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója ma, a légitársaság tuzlai sajtótájékoztatóján. – „2013 májusában kezdtük meg működésünket Tuzlában, azóta több mint 180 ezren repültek velünk innen.”

„Az új bázis számos új munkahelyet teremt majd a Wizz Airnél és helyi partnereinknél egyaránt. Bosznia Hercegovina ezzel a tizenegyedik olyan ország, ahol bázist nyitottunk. Reméljük, a boszniai utasok és az idelátogatók is minket választanak majd utazásukhoz” – tette hozzá Abrán György.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek