Újdonságok a győri vasútmodell-kiállításon

iho   ·   2014.03.06. 09:59

A különleges – japán eredetű, elemes – Thomas szorgosan rója a vidám köröket. Az attrakció egy győri barátunk és kisfiának gyűjteménye. Először mutatkoznak be a nagyközönségnek.

A tatai Gerecse vasútmodellklub H0-ás modulrendszerén a mindennapok szorgos MÁV-mozdonyai dolgoznak a több mint negyvenméteres sínrendszeren. A szerelvények az Északnyugat-Dunántúl tipikus járműveiből állnak, nincs, aki még ne találkozott volna velük vasútállomáson vagy vasúti kereszteződésben. A fantasztikus részletességgel kidolgozott modulrendszer most először tekinthető meg Győrben.

Horváth István (Hori) nagy figyelemmel indítja útra fantasztikus kertivasút-szerelvényeit. Itt találkozhatunk Shrekkel és a Szamárral is.

Újra itt lesz a TnT Vasútmodellklub német tematikájú H0-ás modulrendszere és a látványos városi vasúti modulrendszere is.

Az idősebbek nosztalgiával, a fiatalabbak kíváncsisággal tekinthetik meg az ötvenes évekből származó MÁV PV fém járműveket a vitrinben és terepasztalon is.

A kiállítás idején lehetőség van vasútmodellek és kiegészítők vásárlására és eladására is.
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31
Nyitva tartás: 2014. március 7–9. (péntektől vasárnapig) mindennap 10–18 óra között.
További információk és bejelentkezés: +36 70 381 54 06
Felnőttbelépőjegy: 600 Ft
Gyermekbelépőjegy: 400 Ft
Pénteken az előre bejelentkező iskolás és óvodás csoportoknak térítésmentes a belépés!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek