Változik az 223M és a 254M buszok számozása

MTI/BKK/iho   ·   2023.03.02. 09:40

Két járat számozása is megváltozik március 6-án, hétfőn: a 223M autóbusz 224E, a 254M busz 255E jelzéssel közlekedik a továbbiakban. A járatok útvonalát nem érinti a változás, azok továbbra is az eddig megszokott rend szerint járnak. 

Hamarosan újra Kőbánya-Kispest és Újpest-között járnak az M3-as metró szerelvényei, a metró közlekedési rendjének változásával kapcsolatban egyes felszíni járatok közlekedése is módosul az elkövetkezendő időszakban. A BKK ezzel kapcsolatban társadalmi egyeztetést tartott; a módosítások első ütemében március 6-án, hétfőn két járat számozása megváltozik: az eddig 223M jelzéssel, a Boráros tér és a Szentlőrinci úti lakótelep között közlekedő autóbusz 224E, a Boráros tér és az Alacskai úti lakótelep között közlekedő 254M járat 255E jelzéssel közlekedik a továbbiakban. A változás nem érinti a járatok útvonalát és megállóhelyeit, továbbra is az eddig megszokottak szerint közlekednek a buszok.

Az M3-as metró felújítása utáni felszíni közlekedési hálózat átalakításával összefüggésben további változások is várhatók: ezek részleteiről a BKK a későbbiekben ad tájékoztatást. Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek