Változik az 51-es és az 52-es villamos vasárnapi buszos pótlása

iho   ·   2014.05.22. 20:46

A korábban közöltekkel ellentétben a hétvégi módosítás a 3-as villamos eddigi, jelenleg is érvényben lévő forgalmi rendjét nem érinti, azaz a járat a vonal felújítása alatt a már megszokott módon, két szakaszon, megosztva jár, ahogy ma is. Az 51-es és az 52-es villamos azonban hétvégén a vágányzár miatt nem a megszokott rend szerint közlekedik, az 52-es villamossal teljes vonalán csak a kora reggeli, illetve a késő esti órákban lehet utazni. Napközben 51-52-es számjelzéssel indítunk villamost a Mester utca (Ferenc körút) és a Határ út M között, illetve a két járat kimaradó szakaszának pótlására emellett 51-52 jelzéssel autóbusz is közlekedik a Gubacsi út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között. Az 51A villamos indulási időpontjai néhány perccel változnak.

Változik a május 25-ére, vasárnapra a Jókai Mór utca és a Határ út kereszteződésében tervezett vágánykarbantartási munka technológiája, ezért a korábban közöltekhez képest a 3-as, az 51-es és az 52-es villamos közlekedése is.

További részletek a bkk.hu oldalon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek