Vasútmodellek az FMH-ban

iho   ·   2015.03.27. 08:56

Annak idején, a régi FMH-ban rendszeresek voltak a vasútmodell-kiállítások. Az épület már a múlté, utódja azonban hű akar maradni a hagyományokhoz.

Az 1-es villamos klub a névadó járat meghosszabbításához csatlakozik, de a közvetlen járatot nem garantálják a szervezők: az Etele útnál át kell szállni. De mit is láthatunk odabent? Negyvenméteres, H0 léptékű terepasztalt, nagyvasúti, villamos-, buszközlekedéssel, éjszakai menetekkel, Lego-várost működő vasutakkal, Lego-kincskereséssel, interaktív játszóházat.

A belépő felnőtteknek 700, gyerekeknek 500 forint, a családi jegyért 2200 forintot, gyerekcsoportoknak fejenként 400 forintot kell fizetni. A – most már – TEMI Fővárosi Művelődési Ház névre hallgató intézményben, a XI. Fehérvári út 47. alatt március 27-én, pénteken 9–18; 28-án, szombaton 10–18; 29-én, vasárnap 10–17 óra között várják a látogatókat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek