Vezetéssel kapcsolatos élmény ajándékok az autók szerelmeseinek

iho   ·   2019.07.23. 03:06

(x)

Szerencsére arra viszont akad lehetőség, hogy ha csak néhány perc erejéig, de bárki meg tudja tapasztalni a vezetésük páratlan élményét. A meglepkek.hu ugyanis most több olyan vezetéssel kapcsolatos kalandot is elérhetővé tesz az érdeklődők számára, amelyek valóra tudják váltani a rég dédelgetett álmainkat.

Rövid bejegyzésünkben tehát a vezetéssel kapcsolatos különleges élmény ajándékokra hívjuk fel a figyelmet, amelyek az autók szerelmeseinek a tökéletes meglepetést jelentheti.

Egyszer az életben vezetni egy Maseratit

A Maserati a prémium sportautók kategóriájában is valódi kuriózumnak számít a semmivel sem összetéveszthető stílusa, eleganciája és pazar kialakítása miatt.

Míg más szolgáltatóknál brutális kaucióval tudnánk csak Maseratit bérelni, most ennek a töredékéért van lehetőségünk kipróbálni ezt az olasz gépjármű csodát Budapesten. Egyszerűen vétek lenne kihagyni.

A kifinomult elegancia, és a brutális erő ilyen sajátságos elegye egyetlen másik járműben sem érhető tetten, ezért az ajándékozott a volán mögött ülve le sem tudja majd törölni a mosolyt az arcáról.

Hot Roddal a városi forgalomban

A Hot Rodok egy egészen új őrületnek számítanak, amit egyszerűen ki kell próbálni. Ráadásul nem csak egyedül tehet szert a kiválasztott a páratlan élményre, hanem többen is csatlakozhatnak hozzá.

A bandázások, baráti programok, legénybúcsúk és céges csapatépítők egészen új dimenziói nyílhatnak meg ezzel az adrenalinnal és önfeledt nevetéssel teli programmal. Egyszerűen bepattantok a Mini Hot Rod modellekbe, nyomtok egy kövér gázt, és bátran körbe tudtok furikázni az egész városban.

A kipróbáláshoz természetesen jogosítványra lesz szükség, a gépek kezelése kapcsán pedig minden szükséges tudnivalót megkaptok majd.


Egy 400 lóerős rendőrautó kipróbálása

Ennek a Dodge Chargernek a volánja mögött bizony veled lesz az igazi erő, és úgy érezheted magad, mintha belecsöppentél volna a Need for Speed játékba.

A 400 lóerő valósággal felgyűri majd indulásnál az aszfaltot, és nem túlzás azt mondani, hogy aznap a szerencsés ajándékozott fogja vezetni a környéken a legkirályabb autót. A legjobb, hogy nem csak percekre szól az élmény, mert több órára is el tudjátok vinni a nyolc hengeres szörnyeteget.

Habár egy instruktor végig veletek lesz az út során, ettől függetlenül tudtok majd villogni a csajok előtt, beköszönni a haveroknak, vagy nyomni egy nagy gázfröccsöt a lámpánál.

Kapcsolódó hírek