Vezetőváltás a CER cégcsoportnál

iho/vasút   ·   2021.03.16. 13:05

Horváth Ottó 2021. március 16-ától a CER Hungary Zrt. új vezérigazgatója.

Horváth Ottó ismert és elismert vasúti szakember mind Magyarországon, mind Európában: garanciát jelent a cégcsoportnak, hogy a CER olyan tapasztalt vezetővel gazdagodik, aki a cégcsoportnál megszokott és elvárt szakmai tudást és színvonalat hitelesen viszi tovább. Horváth Ottó a CER csoportot megelőzően több vasúti társaságnál dolgozott felsővezetői pozícióban. Horváth Ottó a CER Hungary Zrt. vezérigazgatói pozíciója mellett a CER Cargo Holding üzemviteli vezérigazgatói posztját is betölti.

Horváth Ottó

Heinczinger Tamás saját elhatározásából március 15-ével távozott a CER Hungary Zrt. vezérigazgatói posztjáról és új kihívások elé néz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Pápai húsvét

Nagy Tamás   ·   2021.04.11. 15:00

Negyvenöt évvel ezelőtt történt: kora reggel pápai keresztanyám telefonált, hogy képzeljük, „nagy tragédia” történt a bánhalmi állami gazdaság üzemi útján, egy nagyobb testű fácánkakas rontott neki a céges nagy Polski krómozott lökhárítójának.