Vezetőváltás a CER cégcsoportnál

iho/vasút   ·   2021.03.16. 13:05

Horváth Ottó 2021. március 16-ától a CER Hungary Zrt. új vezérigazgatója.

Horváth Ottó ismert és elismert vasúti szakember mind Magyarországon, mind Európában: garanciát jelent a cégcsoportnak, hogy a CER olyan tapasztalt vezetővel gazdagodik, aki a cégcsoportnál megszokott és elvárt szakmai tudást és színvonalat hitelesen viszi tovább. Horváth Ottó a CER csoportot megelőzően több vasúti társaságnál dolgozott felsővezetői pozícióban. Horváth Ottó a CER Hungary Zrt. vezérigazgatói pozíciója mellett a CER Cargo Holding üzemviteli vezérigazgatói posztját is betölti.

Horváth Ottó

Heinczinger Tamás saját elhatározásából március 15-ével távozott a CER Hungary Zrt. vezérigazgatói posztjáról és új kihívások elé néz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Kapcsoljuk össze Európát vonattal!

iho/vasút   ·   2023.02.03. 15:00

Az Európai Bizottság tíz olyan pilotprojekt támogatására bólintott rá, melyek vagy új nemzetközi vasúti összeköttetéseket hoznak létre Európában, vagy a már meglévőket fejlesztik tovább.

Idén először: megjelent az Indóház

T. H. F.   ·   2023.02.03. 12:00

A XIX. évfolyam első kiadása már sejteti, hogy az idei esztendő a nagy vasútgépészeti évfordulók jegyében telik majd. 

Vasút Nagyvasút

Elkezdik felújítani Veszprém vasútállomását

iho/vasút   ·   2023.02.03. 09:00

Idén Veszprém tölti be Európa Kulturális Fővárosának szerepét, bevonva a város és a régió intézményeit, kulturális színterének szereplőit és civil szervezeteit. A programhoz kapcsolódva Veszprém vasútállomás felújításának első üteme február elején megkezdődik.