Vezetőváltás a CER cégcsoportnál

iho/vasút   ·   2021.03.16. 12:05

Horváth Ottó 2021. március 16-ától a CER Hungary Zrt. új vezérigazgatója.

Horváth Ottó ismert és elismert vasúti szakember mind Magyarországon, mind Európában: garanciát jelent a cégcsoportnak, hogy a CER olyan tapasztalt vezetővel gazdagodik, aki a cégcsoportnál megszokott és elvárt szakmai tudást és színvonalat hitelesen viszi tovább. Horváth Ottó a CER csoportot megelőzően több vasúti társaságnál dolgozott felsővezetői pozícióban. Horváth Ottó a CER Hungary Zrt. vezérigazgatói pozíciója mellett a CER Cargo Holding üzemviteli vezérigazgatói posztját is betölti.

Horváth Ottó

Heinczinger Tamás saját elhatározásából március 15-ével távozott a CER Hungary Zrt. vezérigazgatói posztjáról és új kihívások elé néz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Tízévesek a GYSEV első Flirtjei

iho/vasút   ·   2023.12.05. 15:00

Az első Stadler-motorvonat 2013. december 6-án állt forgalomba a zöld-sárgáknál a Sopron–Szombathely–Szentgotthárd vasútvonal korszerűsítésének részeként. A flotta azóta húsz szerelvényt számol.