Vezetőváltás a Rail Cargo Hungariánál

iho   ·   2013.12.11. 14:03



A Rail Cargo Hungaria új kereskedelmi igazgatójává Józan Gábort nevezték ki. Pályafutását 1993-ban a Masped-Expo Kft.-nél kezdte, a vasúti területtel a cég tranzitosztályán ismerkedett meg. Ezt követően a Hungaro-Rail Kft. szállítmányozási igazgatója volt, 2002-től az ÖBB Holding egyik tagvállalatánál, a Raabersped GmbH-nál dolgozott. A Rail Cargo Hungariánál 2009-től senior sales manager, 2010-től a korridormenedzsment vezetője.

Az Express-Interfracht Hungaria Kft. új ügyvezető igazgatója Vernes András lett. Elsődleges feladata a vállalat pénzügyi erősítése. Pályafutását a GYSEV-nél kezdte, majd 2003-tól a MÁV Árufuvarozási Üzletágánál dolgozott. A MÁV Cargo Zrt.-nél portfóliókezelési vezetőként a leányvállalatokkal kapcsolatos stratégiák gyakorlati megvalósítása volt a munkája, a privatizáció (2009) után a Rail Cargo Hungaria Zrt. kereskedelmi igazgatója volt.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek