Videotonvonat a melltartós felüljáróról

iho/vasút   ·   2017.05.27. 17:55
videotonvonat0

Szomorúan ment haza a szerelvény, Eppel közeli perdítésével győzött és bajnok lett a Honvéd. Az utolsó forduló eredményei

Honvéd FC–Videoton 1–0 (0–0)
Diósgyőri VTK–Debreceni VSC 1–3 (0–2)
Ferencvárosi TC–Újpest 2–0 (1–0)
Haladás–Gyirmót 1–2 (0–1)
Paks–MTK Budapest 1–1 (0–0)
Vasas–Mezőkövesd 1–1 (0–0)

 

Korábban írtuk:

Színben tökéletes választás a fecskés szerelvény: a vezérlővel együtt nyolc kocsinyi Videoton-szurkolót hozott Budapestre a 140-es Csörgő – aki nem tudná: a Videoton piros–kék. Ma rendezik az NB I utolsó fordulóját, és úgy alakult, hogy az élen álló Honvéd otthonában látogatnak a második helyezett fehérváriak. Mindkét csapatnak 62 pontja van, a fővárosiak több győzelmük miatt vezetik a tabellát. Azaz a vendégek csak akkor lehetnek bajnokok, ha győznek. A meccs 19 órakor kezdődik.

Budafok, itt készült a híres, hírhedt fotó, amikor a vezetőálláson valaki melltartóban volt látható. Nem a mozdonyvezető... (fotó: Vörös Attila)

Arra nem vennénk mérget, hogy visszafelé is ilyen szép lesz a szerelvény, legyen bármi is a vége...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Van benne ráció

iho/vasút   ·   2020.11.27. 09:00

Hatékonyabbá és fenntarthatóbbá válik a menetrendváltástól a MÁV-Start járműgazdálkodása a 418 sorozatú dízelmozdonyok, illetve a dízel motorvonatok átcsoportosításával.