Wtn ciklusbarát kapszula és krém

iho   ·   2019.03.23. 06:49

A Wtn ciklusbarát kapszula és krém igazodik a havi ciklusotokhoz, és az előbb említett tüneteken segít. De hogy mik is ezek a termékek, és hogyan kell őket használni? Olvass tovább!

A Wtn ciklusbarát krém

A krém hasznos hatóanyagai egyszerűen a bőrön keresztül szívódnak a szervezetbe. Minden szervezet és ciklus más, így az adagolás is személyenként változhat. Mint minden készítménynél, a Wtn krémnél is ügyelni kell arra, hogy mikor kezdjük el felvinni, és persze hogy mennyit.

Ha soha nem volt aritmikus a ciklusod, vagyis semmilyen kellemetlen tünetet nem szoktál tapasztalni, mint a fejfájás vagy levertség, akkor a krém felvitelét érdemes elkezdeni a ciklus első napjától számított tizennegyedik napon. Mikor megjön a baj, abba kell hagyni arra a néhány napra, majd újrakezdeni.

Instabil menstruáció esetén a krémet a menzesz utolsó napján kell elkezdeni, és mindaddig rendszeresen használni, amíg újra meg nem jön. Akár csak az előző esetben, itt is ki kell hagyni azt a néhány napot, amíg tart a vérzés.

Azoknak pedig, akik ugyan érett korúak, mégsincs rendszeres vérzésük, azoknak folyamatosan kenni kell a krémet, természetesen az az 5 nap kivétel, amíg tart a vérzés.

Néhány további fontos tudnivaló a ciklusbarát krémről:

  1. Ha esetleg kimaradna egy nap, a következőn ne akarjuk az előző napi adagot is felkenni.
  2. Ha a ciklus előbb jön meg, nem kell kétségbeesni, viszont akkor ezt a napot kell a ciklus első napjának tekinteni.
  3. A krémet fürdés után vagy étkezések előtt használjuk. Így lesz a krém hatása a legeredményesebb.
  4. Egy adag öt pumpálást jelent, az adagokat pedig a test legvékonyabb bőrfelületeire kell felvinni, vagyis: mell alatt, nyak és fül alatti része, belső bokacsont alatti rész, illetve alkar, csukló, alhas, belső könyökhajlat, belsőcomb és a petefészek feletti terület.
Wtn ciklusbarát kapszula

A kapszula alapvetően 5 fő hatóanyagot tartalmaz. Először is lenmag kivonatot. Ez segíti a szív munkáját, hogy az egészségesen működhessen, támogatja a bélműködést, segíti az optimális hormonműködést és támogatja az immunrendszer működését is. Tartalmaz maca gyökér kivonatot, amely támogatja a mentális és fizikai teljesítést, a változó kor ellen használt csodaszer.

A harmadik összetevője, a vöröshere kivonat többek között a változó kor tüneteit kezeli, mint például a hőhullámokat, míg a negyedik fő összetevője a vörös málnalevél kivonat, ami a ciklus alatti női panaszokat, a görcsöket enyhíti. Az utolsó, vagyis ötödik összetevője pedig a kína angyalgyökér kivonat, amely szintén enyhíti a női fájdalmakat, és szabályozza a női ciklust.

Minden további információ megtalálható a napibio.hu honlapon, ahol akár már ma is megrendelhető a kapszula és a krém is.

Kapcsolódó hírek