Zöldkagyló nemcsak profi sportolóknak

iho   ·   2019.10.13. 03:30

Emellett persze amatőr és profi sportolók róják köreiket futópályákon, vagy hajítják a diszkoszt, a gerelyt, vagy éppen rúgják a bőrt. A felsorolás szinte végtelen.

Hatalmas rendezvények kerülnek megrendezésre országszerte azzal a céllal, hogy mindenki kortól, nemtől, nemi identitástól, vallási hovatartozástól függetlenül megtalálja a neki “fekvő” mozgásformát. A sportolás azonban sokszor jár sérülésekkel, húzódásokkal, melyek megelőzhetők, kezelhetők. Ebben van nagy szerepe a zöldkagylónak, amelyet ebben a cikkben kicsit jobban megismerhetünk.

A mozgás az egészségmegőrzés alapja

Már születésünktől kezdve fizikai és szellemi fejlődésünk alapköve a rendszeres mozgás.

Felnőttként sokan az irodai munka vagy a folyamatos gépjárműben ülés ellensúlyozására választják a számukra megfelelő testedzést, hogy megőrizzék egészségüket, mozgékonyságukat, mások hivatásként, versenyszerűen űzik a választott sportot.

Ami közös az amatőr és a profi sportolókban, hogy sajnos ugyanúgy megsérülhetnek egy rossz mozdulattól, egy gyakorlat helytelen kivitelezésétől.

A zöldkagyló kapszula a természetes megoldás

A kapszulák tartalmazzák a zöldkagyló kivonatát, ami glükozamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a szövetek szerkezetének és funkciójának fenntartásához, regenerálódásához.

Természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású. Fontos tápanyagokhoz jut általa a szervezetünk, mesterséges összetevők nélkül. A Mannavita által forgalmazott Arthro4 zöldkagyló kapszula erősíti, óvja, helyreállítja a sérült szöveteket.

Omega-3 zsírsav tartalma - azok közül is az egyik legfontosabb a DHA - segíti megőrizni az állóképességet és az erőnlétet is, így nem csak már kialakult elváltozások esetében, hanem megelőzési céllal is alkalmazható az edzések során.

Tartalmaz még D-vitamint is, melynek hiánya is hozzájárulhat a sportsérülések kialakulásához. Ahogy a zöldkagylóban, ugyanúgy a kapszulában is megtalálható a B6-vitamin, mely az ízületi fájdalmak enyhítésében játszik fontos szerepet, lecsökkenti a regenerálódási időt.

A pihenés mellett a felépüléshez nagymértékben hozzájárulhat az új-zélandi zöldkagyló kivonatából készített kapszula.

A zöldkagyló egyéb jótékony hatásai

Sikeresen alkalmazható többek között az asztma tüneteinek enyhítésére, gyomor- és bélproblémák ellen, valamint hatékonyan veszi fel a harcot az öregedéssel, erősíti a csontokat, a hajat, a körmöket.

A benne található antioxidánsok révén semlegesíti a szabadgyököket, melyek a kóros sejtelváltozáshoz vezethetnek.

Az esetleges sérülések ne szegjék kedvünket, mozogjunk, sportoljunk, de vigyázzunk egészségünkre. Támogassuk meg szervezetünket hasznos, kemikáliáktól mentes, természetes anyagokkal, és töltsünk sok időt a szabadban!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

A PR jelentése és legmodernebb eszközei

iho   ·   2022.09.22. 11:20

A PR jelentése ma már széles körben ismert, azonban sok cég, ha PR-tevékenységről van szó, ma is inkább csak a sajtómegjelenésekben gondolkodik, holott a PR-nak sokkal több eszköze van, amelyet hatékonyan lehet használni az üzleti célok elérése érdekében. Ha érdekel, milyen PR-eszközöket érdemes ma alkalmaznod vállalkozóként, olvass tovább!

Blog Utasellátó

Ingyenes hirdetés Magyarország egyik legnépszerűbb ingatlanportálján

iho   ·   2022.09.06. 08:15

Amikor ingatlan eladásról van szó, akkor a többség egyszerűen megbíz egy ingatlanost, aki a szakértelmével leveszi a terhet az eladók válláról. A jó ingatlanos az érdeklődőket is megszűri. Egyre többen vannak azonban olyanok, akik elég affinitást éreznek magukban ahhoz, hogy saját maguk keressenek vevőt az ingatlanukra. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant eladni szándékozóknak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.