Keresési eredmény a(z) „bombardier” címkére
Rendezés:

Vasút

Az intermodális társaság Bombardier-mozdonyflottája negyven villanygépesre bővül.

Repülés

A 7-es változat a legkevésbé kelendő, de megvan a jelentősége: a Boeing érve a vitában a Bombardier ellen.

Vasút

Az olasz FS Group teherszállítási ága százhuszonöt mozdonyt és kétszázötven teherkocsit szerez be. A beruházás értéke 427 millió euró.

Repülés

A munkaerő kérdése, a technológia elszívása. Az Airbus-elnök, a „B-Guy” és a pocsolyába vetett kő. Ki adja el igazi dömpingáron a gépeit?

Repülés

Amiből sokat rendeltek, és amiből kevesebbet. Kihalóban lévő típusok, kétséges jövőjű óriás. Újdonságok keletről, újragyártandó orosz szélestörzsű.

Repülés

Forrong a légivilág. Köszönőkártya Trump elnöknek. „Állami pénzzel kitömött cégek” egyessége... De az amerikaiak nem vesztenek piacot.

Repülés

Az európaiak átveszik a CSeries-program irányítását. Az Airbus is gyártja Amerikában a gépeket: elkerülhető a büntetővám. Az A319 mellé (helyett?) belép a (modernebb) kanadai típus.

Repülés

Kútba esik a döntő megrendelés? A Delta nem fizet büntetővámot. Ahol összeér a Cseries és B737-es kategóriája. Mi a baja az AirBaltic gépeinek? Kínai összeszerelés?!

Repülés

Leszállt egy „hatalmas” gép – na jó, egy nagykabinos business-jet. Eddigi próbálkozások és új esély: Paks könnyen elérhető.

Vasút

A motorvonat még tavaly novemberben ütközött egy kamionnal a felvidéki Nemesócsa (Zemianska Olča) mellett.