Keresési eredmény a(z) „bombardier” címkére
Rendezés:

Vasút

A cseh magánvasút eddigi legnagyobb befektetéséről van szó, a Bombardier mozdonyai a Prága–Bécs–Budapest útvonalon is megjelennek.

Repülés

Jónéhány éve egyértelműen piacvezető, lassabb de gazdaságosabb a konkurensnél. A százszemélyes verzió nem kellett a nagyobb partner Airbusnak.

Repülés

Az alabamai Mobile eddig az „eredeti” keskenytörzsű Airbusok összeszerelésének helyszíne volt. Hatvan gépes Air France megrendelés.

Vasút

Tizenöt éve repül Budapestről a Wizz, tehervonat siklott ki Szlovéniában, sorra gyulladnak ki a buszok, újabb Ventusokat vesz a GYSEV.

Repülés

A Bombardier repülési üzletág átalakítása, egyszerűbben: leépítés... Nyugtalan alkalmazottak. A japánok gyártani is fogják Észak-Amerikában a SpaceJet-eket.

Repülés

A kanadaiak ezzel végképp feladják a közforgalmi gépek gyártását... Tavaly még pereskedtek: segít-e a japánok döcögő programján a lépés?

Repülés

A jelek szerint visszavonulót fúj a kanadai Bombardier Aerospace repülőgépgyártó vállalat: ezentúl csak az üzleti repülőgépek piacával foglalkoznak. Isten veled, Cseries...

Vasút

A DB leállíttatta a negyedik generációs ICE szerelvények átvételét.

Vasút

A megbízást a Bombardier nyerte el.

Repülés

Bombardier-siker, Global 7500, Szingapúr-Tucson leszállás nélkül. A kanadaiak a CSeries kiszervezése után az üzleti repülésre koncentrálnak.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/