Diákmunkásokat keres a MÁV-Start

iho   ·   2016.02.18. 09:52

A MÁV-Start a következő munkákra várja diákok jelentkezését: állomási segítő (hostess, ügyfélirányító), állomási általános információs, irodai adminisztrációs munkatárs, kerékápros segítő (állomáson, vonaton), információs, hangosbemondó (kijelölt IC vonatokon). A diákokat a felkészítést követően napi 8-12 órában foglalkoztatják, az elvárás a határozott fellépés, konfliktuskezelés, jó kommunikációs készség, illetve bizonyos munkakörök esetében betöltött tizennyolcadik életév és idegennyelv-ismeret.

Az állomási segítő jellemzően általános utazási információkat ad, promóciós anyagokat oszt, segít a jegykiadó automaták használatában, eligazítja az ügyfeleket a pénztáraknál és a peronokon. Az állomási általános információs főként a vasúti utazásról ad tájékoztatást. Az irodai adminisztrációs munkatárs egyebek között iratokat kezel, adatokat rögzít. A kerékpáros segítő a kerékpárok fel- és lerakodását segíti az állomásokon. Emellett szükség szerint utazási információkkal is szolgál. Az információs, hangosbemondó munkatárs az InterCity járatokon közöl a hangosbemondón keresztül tájékoztató szövegeket.

A jelentkezéssel, a regisztrációval és a juttatással kapcsolatban bővebb tájékoztatás a www.mavcsoport.hu (Karrier/Diákoknak/Diákmunka felhívás fülek alatt) és a www.furgediak.hu honlapokon, valamint a Fürgediák Iskolaszövetkezet területi irodáiban igényelhető.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek