Gyorshír: Besenyei visszavonul!

iho   ·   2015.10.18. 23:23
cim2

A Las Vegasban tartott idei utolsó Red Bull Air Race-futam közben, nem sokkal leszállása után az élő közvetítés riportere kérdésére Besenyei Péter váratlanul bejelentette, noha ott lesz a jövő évi helyszíneken, de versenyzőként már nem vesz részt a futamokon.

Ezt az elhatározást már néhány futammal ezelőtt meghozta: a családjára fókuszál, visszatér az airshow-khoz, de a versenysorozat kitalálója, a „keresztapa” abbahagyja.

A futam összes pilótája felsorakozott a tiszteletére, megölelte, köszöntötte, a tévéközvetítésben felidézték pályafutását és a mezőny leginkább szeretett, és egyik legjobb pilótájaként búcsúztatták a magyar repülőembert.

A futamról holnap olvashatnak részletes összefoglalót.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.