Orosz drukkerjáratok a foci-EB-re

iho/repülés   ·   2012.04.07. 14:02
cim

Ingyenes és kedvezményes járatok indításáról írt alá megállapodást az Aeroflot elnöke, Vitalij Szaveljev, és az Orosz Labdarúgó Szövetség vezetője, Szergej Furszenko.

Az EB programja lengyelországban indul, ott játszik selejtezőket az orosz válogatott, ezekre a meccsekre a légitársaság június 7-re egy ingyenes járatot állít be Varsóba, visszafelé pedig június 17-re. ugyanezekre a napokra két további járatot is beállít az Aeroflot kedvezményes jegyárakkal.

(fotó: wikimedia)

És még ezekhez képest is lehetséges plusz kedvezményes repülések szervezése. Hogy hová és hány főre, ez attól függ, továbbjut-e az orosz csapat az első akadályokon. Minden egyes újabb továbbjutás újabb járatszervezéseket jelent, ingyen és kedvezményes jegyárakkal – erősítette meg a két fél. Természetesen a célállomások is a továbbjutástól függenek, tehát lhetséges, hogy Ukrajnába is visznek majd drukkereket.

Hogy kik lehetnek az ingyenes járatok részesei, és kik azok, akik kedvezményes jegyárral repülhetik ugyanezeket az útvonalakat, arra nem tér ki a Russian Aviation beszámolója, az azonban biztos, hogy a szurkolók A320-asokkal repülnek majd. A járatok az orosz labdarúgás támogatása mellett egyben azt a célt szolgálják, hogy az Aeroflot felkészüljön a londoni olimpiával illetve a Szocsiban sorra kerülő téli olimpiával kapcsolatos feladatokra – nyilatkozta a légitársaság elnöke.

Kapcsolódó hírek