A 175 éves balatoni hajózást ünnepli a Bahart

MTI/iho   ·   2021.05.19. 08:35
00_balatoni_hajozas175

A Széchényi István nevéhez és munkásságához fűződő balatoni hajózás 175 éves, a Balatoni Hajózási Zrt. nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepli az évfordulót.

A jubileumi hajózási szezonra egységes arculattal, modern, felújított külső és belső terekkel várja a Bahart hajóflotta a Balatont választókat.

Október 23-áig három kikötőben – Siófokon, Balatonfüreden és Badacsonyban – kültéri fotókiállításon nézhetik meg a balatoni hajózás 175 évének főbb eseményeit. A kiállítások látványos anyagai megtekinthetőek lesznek egyes személyhajók belső terében és az utastájékoztató eszközökön is, valamint online virtuális formában több felületen.

Badacsonyban is kinn vannak az évfordulóra készített fotókiállítás képei (fotók: MTI/Varga György)

A Helka és a Kelén nosztalgiahajók idén ünneplik 130. születésnapjukat. Siófokon és Keszthelyen jubileumi születésnapi köszöntéssel, tortavágással és családoknak, kirándulóknak szóló aktivitással várják az érdeklődőket

Öt frekventált kikötőben – Siófokon, Balatonbogláron, Badacsonyban, Balatonfüreden és Keszthelyen – jubileumi „Road Show” kitelepülésen személyesen is találkozhatnak a Balatoni Hajózással.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek