A Dunántúlon vonatozott? Hát... :/

iho/vasút   ·   2015.08.06. 20:20
elesett_dtul0

Ahogy a Mávinform ígérte, mára helyreállt a közlekedés. Kedves olvasónk! Ott ült valamelyik órákat késő vonaton? Várta szeretteit? Meséljen nekünk tapasztalatairól! Várjuk beszámolóikat itt, a cikkünk alatt kommentekben, vagy akár e-mailben is!

Korábban írtuk:

Jelenleg egy-másfél órát késnek a vonatok. A korábbi 30–110 perces késéseket felsővezetéki zárlat okozta, a székesfehérvári állomáson pedig dízelmozdonyokkal előfogatolták a szerelvényeket Budapest, Veszprém, Tapolca és Siófok felé.

Képernyőmentésünk nem sokkal este nyolc után készült. Nem lennénk sem az utasok, sem a vasutasok helyében...

Időközben a székesfehérvári állomáson sikerült helyreállítani a felsővezeték-rendszer áramellátását, így már nincs szükség a dízelmozdonyokra. A rendkívüli feltorlódások miatt azonban a vonatközlekedés fokozatosan áll helyre, a menetrend szerinti közlekedés csak péntek hajnaltól garantálható – írták a Mávinform a közleményben.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.