A MÁV Nosztalgia szervezi a Történelmi Székely Gyorsot és az Isonzó Expresszt

iho   ·   2015.02.06. 19:02

Jó kezekben leszünk: a már regisztrált és az útielőleget vagy a teljes részvételi összeget befizetett utasokat a MÁV Nosztalgia Kft. veszi át, és utaztatja el Erdélybe, illetve a Soča völgyébe és a Doberdóra. Utasainkat folyamatosan tájékoztatjuk a részletekről, míg az új jelentkezőktől az online regisztrációs felület elkészültéig néhány nap türelmet kérünk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.