A negyedik logisztikai parkját húzza fel Budapest térségében a CTP

MTI/iho   ·   2021.03.21. 19:35
00_ctp_park

Hatvanmillió eurós befektetés.

A CTP kibővíti Budapest környéki logisztikai parkhálózatát: 60 millió eurósra tervezett beruházással Vecsésen építi meg a negyedik logisztikai parkját, a projekt, amelynek első építési szakasza már év elején elkezdődött, várhatóan több száz új munkahelyet teremt a térségben.

A vecsési építkezés első üteme három épületet foglal magában, amelyek összbérbeadható területe meghaladja a 80 ezer négyzetmétert.

A közleményben Huszlicska Dávid, a CTP Magyarország üzletfejlesztési igazgatója elmondta, minden budapesti parkjuk iránt erős a kereslet, amelyet a piaci dinamika vezérel, például az e-kereskedelem rohamos növekedése, az üzleti tevékenységek kiszervezése, valamint a bérlőikkel már kiépült kapcsolataik is. Az új helyszín kiépítésének célja, hogy kielégítsék ügyfeleik növekedési igényeit.

A CTP Magyarországon 250 ezer négyzetméternyi fejlesztés alatt álló területtel rendelkezik, tíz parkot üzemeltet az országban, együttesen 520 ezer négyzetméteren. A terveik szerint a társaság magyarországi portfóliója 2022-ben eléri az 1 millió négyzetmétert. A CTP Kelet-Közép-Európa legnagyobb ipariingatlan-fejlesztője, 6,3 millió négyzetméternyi logisztikai területtel rendelkezik nyolc országban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek