Alapítványi különvonat Lovasberénybe

iho   ·   2017.05.11. 10:32

A hajdani Bicske–Székesfehérvár vasútvonalon kívül még egy csemegével, a hárosi iparvágány bejárásával is kedveskedik az érdeklődőknek a Nohab-GM Alapítvány május 13-án, szombaton. A szerelvény 7.22-kor indul Rákosrendezőről, Budapesten még Kőbánya felsőn, Ferencvárosban és Kelenföldön lehet felszállni rá. Székesfehérvárról 9.50-kor indul Lovasberénybe, ahonnan a déli visszaindulást és a délután 16–18 óra közti hárosi látogatást követően 18.59-kor ér vissza Rákosrendezőre.

A vonat másodosztályú kocsikkal és büfékocsival közlekedik, a rövid távolság miatt oda-visszaútra szóló jegyeket árusít az alapítvány, amelyeket a honlapjukon lehet megrendelni. A jegy birtokában bármelyik, menetrend szerint érintett megállási helyen meg lehet kezdeni, illetve befejezni az utazást.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Újabb cseh tanker az Igrától: jöjjön a 98-as!

Kovács György   ·   2020.11.29. 12:00

Az októberi Indóház magazin hasábjain már bemutattuk a cseh Igra modellgyár ezévi újdonságainak egyikét, a 88 köbméteres tartálykocsiját. A decemberi magazinunk lapzártája után került a boltokba a nagytestvér, a 98 köbméteres változat modellje.