Allison: párban a Van Hoollal

iho/közút   ·   2015.10.18. 18:45
allison151018_0

Íme a a De Zigeuner Allison-váltós Van Hoolja! (fotók: Allison Transmission)

Belgiumban, Kortrijkban a Busworld nemzetközi kiállításon jelentették be az együttműködést. Az első, Allison T525R sebességváltóval felszerelt busz egy TX17 Altano háromtengelyes 13,2 méter hosszú jármű, amelyet a belga utaztatási vállalatnak, a De Zigeunernek gyártott a Van Hool. A mostani együttműködés és annak bejelentése azért történelmi jelentőségű, mert miközben az Allison-váltók már évtizedek dolgoznak az észak-amerikai piacra exportált Van Hool-buszokban, Európában ez a TX17-es az első Van Hool, amelyet Allison-váltóval szereltek fel.

Az Allison T2100-as automata váltója. A Torqmatic termékcsalád kibővítésével a gyártó egy teljes sorozatot kínál, amelyben megtalálhatók a legújabb termékfejlesztések elemei, beleértve az ötödik generációs elektronikus vezérlést, vagy a FuelSense üzemanyag-hatékonyságra irányuló szoftvert

A kiállítás nemcsak ezért fontos a sebességváltókat gyártó cégnek. Ezen a seregszemlén állítja ki első ízben az Allison Transmission Európában a teljes, kibővített automata sebességváltó termékválasztékát.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek