Allison: tököli premier

iho   ·   2014.05.24. 09:15
00kicsi

Az Allison Transmission hivatalos viszonteladójával, a Liberatus Kft.-vel már negyedik éve vesz részt a tököli buszfesztiválon, kimutatva elkötelezettségét a magyar buszgyártók iránt. Fodor Zsolt, az Allison Transmission globális üzleti fejlesztésért felelős igazgatója elmondta: a FuelSense-rendszer főleg városi autóbuszokban előnyös, a műszaki megoldások folyamatosan igazodnak a váltási módozatokhoz, a nyomatékhoz, a jármű üzemi ciklusához és az útviszonyokhoz, így növelve a jármű hatékonyságát. A látogatók meg is tapasztalhatták az Allison sebességváltók előnyeit, ugyanis a BKV egyik, Allison T310R sebességváltóval és FuelSense-rendszerrel felszerelt buszát vezethették is a találkozón. A FuelSense-rendszert Magyarországon 2014 júliusától árusítják.

Az Allison Transmission és a Liberatus Kft. standjánál szakemberek gyűltek össze, hogy meghallgassák a legújabb fejlesztésről szóló híreket és tájékozódjanak az Allison automata váltók előnyeiről<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(forrás: Allison)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.