Áprilisi légtérterhelés

iho/repülés   ·   2012.03.28. 16:00
nyito

2012. 04. 14-én 0600Z-tól a 10 éves HungaroControl és a 66 éves Malév előtti tisztelgés jegyében a Malév Hungarian Airlines Virtual (Malév VA) áprilisi rendezvényén – a magyar légtér valós forgalmát alapul véve – várják a szimulátoros közösség pilótáit Magyarország virtuális légterébe.

A rendezvény során 12 órán keresztül a magyar légtérirányítás, a HungaroControl épületében kialakított munkateremből biztosítják az alábbi pozíciókat: LHBP DEL/GND/TWR/APP, LHCC CTR, LHSM TWR, LHDC TWR.

A helyszínen egymás mellett fognak szolgálatot teljesíteni a vACCHUN, a vACC-Austria és – eddig példátlan módon – az IVAO Hungary irányítói is. Az European Express és Malév Virtual pilótái közül néhányan szintén a helyszínen kialakított konfigurációikkal fogják végrehajtani aznapi vállalt repülési feladataikat.

Lisztferihegy, Malév színekkel - legalább virtuálisan <br>(fotó: Törcsváry István)

Az esemény forgalmára vonatkozó terv a HungaroControl szombati menetrendjének leképezése, kiegészítve a Malév VA menetrendjével, a http://vacchun.hu/hcevent címen elérhető foglalási rendszerben slotok regisztrálásával kiszolgálási prioritás biztosítható.

Ha kedved van kipróbálni magadat nagy forgalomban és teljes irányítói lefedettségben, ne habozz, várunk sok szeretettel! – zárult a Malév nevét és jó hírét őrző Malév VA meghívója. Az iho/repülés – mint az előző rendezvényen is – természetesen ott lesz.

Kapcsolódó hírek