Árvízi készültség miatt vonatpótlás Balassagyarmat és Ipolytarnóc között

iho/vasút   ·   2016.02.12. 09:03
A Vízügyi Főigazgatóságtól kapott árvízi előrejelzés alapján az Ipoly folyón Szlovákia felől komoly mértékű árhullám érkezése várható. Tekintettel a már most is magas vízszintre, az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vasútvonal Balassagyarmat és Ipolytarnóc állomások közötti szakaszán február 11-én 20 órától további intézkedésig szünetel a vonatforgalom. A lezárás ideje alatt Balassagyarmat és Ipolytarnóc állomás között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.
Az Ipoly magas állása miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek Balassagyarmat és Ipolytarnóc között (grafika: MÁV-Start)
A vízügyi szervek még nem tudták megerősíteni, de az ideiglenes vonallezárás Drégelypalánk és Balassagyarmat között is szükségessé válhat. Amint ezt megerősítik – várhatóan péntek délelőtt – a vasúttársaság honlapján is közzéteszi az ezzel kapcsolatos hírt és a korlátozást, az utasokat tájékoztatja. Az átszállások miatt szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vasúttársaság.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek