Autóbuszvezetőket tüntetett ki a Volánbusz

MTI   ·   2020.12.01. 12:45

Több mint ezer buszsofőrjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerték el a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal.

A Volánbusz közleménye szerint a vállalat minden évben kitünteti azokat az autóbuszvezetőket, akik biztonságban, balesetek nélkül juttatják el az utasokat céljukhoz. Idén 1065 munkatárs érte el a Balesetmentes közlekedésért kitüntetés különböző fokozatait. Egy autóbuszvezető két és fél millió kilométert, hárman 2 millió 250 ezer kilométert, kilencen pedig kétmillió kilométert vezettek eddigi pályafutásuk során balesetmentesen. További járművezetők kaptak kitüntetést 250 ezer és 1 millió 750 ezer közötti, baleset nélkül megtett kilométerért.

A közlekedési társaság csaknem 11 ezer autóbuszvezetőt foglalkoztat, akik évente mintegy 670 millió utast szállítanak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.