Automataszerelem a főváros környékén

iho   ·   2015.12.16. 08:45
00kicsi

Összesen száztíz érintőképernyős jegyárusító automatát telepítettek a budapesti fejpályaudvarokra és az elővárosi vonalak több állomására. A napokban az új gépek a Keleti, a Déli, a Nyugati pályaudvarokon, Kelenföldön és Kőbánya-Kispesten már használatba is vehetők, a biztonság kedvéért hostessek segítségével. Az új automaták a jegyek és bérletek árusításán kívül (bármelyik vasútvonalra, tetszőleges kiinduló és érkező állomással válthatók a jegyek) az utastájékoztatást is segítik, a vonatinfó alapján valós érkezési és indulási adatokat írnak ki, ezzel segítve az utazások tervezését. Az automatákból készpénzzel és kártyával – akár PayPass-rendszerűvel is – lehet vásárolni, előzetesen regisztrált ügyfélazonosítóval áfás számlát is kiad a gép.

Feldmann Márton, a MÁV-Start értékesítési vezérigazgató-helyettese mutatta be az új automatát... A képre kattintva galéria nyílik (a képek forrása: MÁV Zrt.)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek