Autóval ütközött egy busz Nagykállóban

iho/közút   ·   2018.02.03. 09:09
400px_nagykallo_buszbaleset

A balesetben érintett autóbusz az Észak-magyarországi Közlekedési Központ (ÉMKK) Zrt. NWX-311 rendszámú, Norvégiából használtan beszerzett Volvo 8700-asa.

Az ÉMKK menetrend szerinti busza egy személyautóval karambolozott Nagykállóban, a személyautóban utazó egyik ember meghalt (fotók: MTI/Balázs Attila)

Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó szombat reggel Nagykálló belterületén, a Bátori út és a Mártírok útja kereszteződésében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel. Az ütközés során ketten sérültek meg, mindketten a személyautóban utaztak, egyiküket a mentők már nem tudták újraéleszteni. Az elsődleges információk szerint a buszon utazók közül senkinek nem esett baja. A balesethez a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a Bátori út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek