Az év logisztikai díjazottjai

iho   ·   2013.11.20. 14:26

Nemsokára jubilál a pályázat: immár tizenkilencedik éve díjazzák a logisztika kiválóságait. A szakmai díjazás célja egyértelműen hosszú távú: a legjobb vállalati gyakorlatok ismertté tételével a tudásvagyon terjedését szolgálják.

Az Év Logisztikai Menedzsere 2013-ban a Claas Hungaria Kft. ellátási vezetője, Urbán Attila lett. Projektmenedzserként vett részt a Claas Hungaria új gyártócsarnok- és raktárépítési folyamatában, itt teljesen egyedi, korszerű rendszert alakítottak ki.

Az Év Beszerzési Menedzsere díjat Oláh Sándor, a Schneider Electric commodity menedzsere nyerte. A díjazott a Schneider beszerzési csapatát 2001 óta erősíti. Projektvezetőként részt vett egy termelőüzem Magyarországra telepítésében.

A Logisztikai Kiválóság díjat Európa legnagyobb személyautóvisszapillantó-gyártó üzeme, a mosonmagyaróvári SMR Hungary kapta. A pályamunkában bemutatott projekt a belső ellátási lánc komplex átszervezését igényelte, a bizottság a két gyártó telephely és a központi ellátó raktár közötti ellátó folyamatok fejlesztését díjazta. Eme eljárás alkalmazásával az anyaghiány miatti állásidő 75, az átrakások és tranzakciók száma 35 százalékkal csökkent.

Chikán Attila, az MLBKT társelnöke és Kiss Péter, az MLBKT elnöke átadja a 2013-as Év Logisztikai Menedzsere Díjat Urbán Attilának, a Claas ellátási lánc vezetőjének<br>(forrás: MLKBT)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek