Az új Cargo-arc

iho   ·   2014.11.14. 08:45
00kicsi

Ahogy előző cikkünkben már beszámoltunk: forgalomba állt az MRCE Dispolok ES64U2-070 pályaszámú mozdonya. A gépet a GYSEV Cargo bérli, az új matricázást a werbelokjairól már jól ismert Loc&More Kft. készítette el. A szín- és formavilág tükrözi a cég által képviselt értékeket: a lendületet, a frisseséget, a rugalmasságot és az innovációt, nem elszakadva a GYSEV klasszikus zöld–sárga színvilágától.

(a képek forrása: GYSEV Cargo Zrt.)

Az árufuvarozó vasúttársaság új arculatával először a 2013-ban vásárolt Eaos sorozatú, nyitott teherkocsikon találkozhattunk, ezt követte a nemrég forgalomba állt, az MRCE Dispoloktól bérelt Siemens Taurus mozdony. Ahogy Skála János, a GYSEV Cargo Zrt. vezérigazgatója elmondta: a kiélezett fuvarozási versenyben szükség van olyan járművekre, amelyek határon innen és túl növelik a társaság ismertségét – áll a GYSEV sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek