Bádonfainé Szikszay Erzsébet <br />a MÁV pénzügyi igazgatója

iho/vasút   ·   2011.08.25. 10:12

Augusztus 22. óta Bádonfainé Szikszay Erzsébet a MÁV Zrt. pénzügyi igazgatója, derül ki a vasúttársaság hírleveléből. Korábban Petrilla György töltötte be ezt a posztot, ő gazdasági általános vezérigazgató-helyettessé lépett elő.

Bádonfainénak nem volt szerencséje korábbi két munkahelyével. Legutóbb a Walker and Williams Investment Group Hungary Zrt. vezérigazgató-helyetteseként a Tópark Városközpont back office rendszerét irányította. A Törökbálint és Biatorbágy határába tervezett gigantikus ingatlanberuházás azonban félbemaradt, a finanszírozó bank kilépett a projekt mögül.

Az új MÁV-igazgató a Tópark előtt a KÉSZ Építőipari Zrt. általános vezérigazgató-helyetteseként a kivitelezési projektek finanszírozását és kockázatkezelését irányította. A KÉSZ-nek is voltak pénzügyi nehézségei, a csoport egykori központi cége csak csődeljárással menekült meg, hitelezőinek a tőkekövetelések húsz százalékát fizette ki.

Bádonfainé korábban tevékenykedett az Antenna Hungáriánál, a távközlési UTI Rt.-nél, a Nestlénél, a GE-Tungsramnál és a Kereskedelmi és Hitelbanknál.

Kapcsolódó hírek